LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Image Alt
Palvelut

Koulutukset

KOULUTUKSET

Ilmastonmuutos sekä tuotteiden ja palveluiden hiilijalanjäljet ovat viime vuosina nousseet julkisen keskustelun ytimeen. Yrityksissä laaditaan hiilineutraaliussuunnitelmia ja asiakkaat vaativat tietoa tuotteen hiilijalanjäljestä tai ympäristövaikutuksista. Laskettuja numeroita, saati riittävää valmiutta tai taustatietoja ei monilla kuitenkaan välttämättä ole, jotta aiheesta voitaisiin keskustella kompuroimatta.

Tämän takia tarjoammekin hiilijalanjälki- ja elinkaariarviointiselvityksen toteuttamisen lisäksi yrityksen tarpeisiin räätälöityjä koulutuspaketteja, jotta faktapohjainen päätöksenteko ja keskustelu sidosryhmien kanssa asian tiimoilta helpottuu.

Miksi teidän tulisi valita juuri meidät kouluttajiksi?

Asiantuntijamme ovat toimineet luennoijina mm. LUT -yliopistossa ja pitäneet yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille omien tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutussisältöjä. Olemme toteuttaneet koulutuspäiviä yleisellä tasolla elinkaariarvioinnin ja hiilijalanjälkilaskennan pääpiirteistä, mutta kouluttaneet yrityksiä myös eri elinkaariarvioinnin spesifimpiin aihealueisiin liittyen. Esimerkkeinä tästä GaBi-mallinnusta sekä EoL-mallinnusta ja -menetelmiä käsittelevät koulutukset.

Hyödynnämme laaja-alaista osaamistamme koulutuspäivien pidossa, valiten parhaat asiantuntijamme koulutuksen vetäjiksi. Koulutus voi sisältää esim. myyntihenkilöstön kouluttamista toteutetun hiilijalanjälkiselvityksen jatkona. Koulutusten teemojen laajuudesta huolimatta toteutus pidetään mahdollisimman käytännönläheisenä ja helposti ymmärrettävänäJaamme asiantuntijuuttamme myös elinkaariarviointiin valveutuneille tahoille, keskittyen yhdessä sovittuun aihealueeseen ja syventäen ymmärrystä sen tiimoilta. 

Koulutus onnistui herättämään hyviä keskusteluja sisäisesti ja saimme hyvän tietopaketin laskennasta. Nyt ymmärrämme viestintää ja elinkaariarviointiin liittyviä näkökohtia. Ymmärrämme myös, mistä hiilijalanjäljet muodostuvat ja mitä tekijöitä on taustalla.

– Tecwill Oy

”Tuhti tietopaketti ja selkeäsanainen esitys, jonka sisältö oli ajankohtainen. Koulutus tarjosi osallistujille hyvän tietopaketin siitä, mitä hiilijalanjäljellä tarkoitetaan ja se oli hyödyllinen myös organisaation hiilijalanjälkilaskennan ja siihen liittyvien toimenpiteiden suunnittelun näkökulmasta.”

– Suomen museoliitto

Koulutukset voidaan pitää yksittäisille yrityksille tai räätälöidä erikseen tietylle teollisuuden alalle tai toimialalle. Pidämme koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras koulutuspaketti!

Ota yhteyttä kouluttajiimme