LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Organisaation hiilijalanjälki Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiölle

LCA Consulting toteutti Lappeenrannan opiskelija-asuntosäätiölle (LOAS) Greenhouse Gas Protocol (GHG-protokollan) mukaisen hiilijalanjälkilaskennan. Hiilijalanjälkilaskentaselvitys toteutettiin LOAS:n oman toiminnan kestävyyden arvioinnin tueksi ja kehittämiseksi.

LOAS tavoittelee oman toiminnan hiilijalanjäljen pienentämistä omia toimintoja kehittämällä ja mukauttamalla. Toteutettu hiilijalanjälkilaskenta osoitti toiminnot ja kokonaisuudet, joihin voidaan vaikuttaa tai muuttaa, jotta organisaation hiilijalanjälki pienenisi ja tulevaisuudessa toiminta voisi olla kokonaisuudessaan hiilineutraalia. Laskenta toteutettiin vuoden 2018 tiedoilla ja toimintojen muutoksia seurataan laskennan päivityksellä vuodelle 2020.

LCA Consulting toteuttaa yrityksille ja organisaatioille Greenhouse Gas Protocol (GHG-protokollan) mukaista hiilijalanjälkilaskentaa tukemaan yritysten ja organisaatioiden oman toiminnan kestävyyden arviointia, seurantaa ja raportointia. Lue lisää organisaation hiilijalanjälkipalvelustamme täältä tai ota yhteyttä!