Me

Keitä me olemme?

Olemme vuonna 2013 perustettu ympäristöalan konsultointiyritys. Tarjoamme palveluita yrityksille, jätehuollolle sekä julkiselle sektorille ympäri Suomea. Hyödynnämme palveluissamme sekä tuotteissamme laajaa ympäristö-, energia- ja jätehuolto-osaamistamme, uusinta tieteellistä tietoa sekä uusimpia luotettavia ja läpinäkyviä menetelmiä asiakaslähtöisesti ja joustavasti.

Miksi me olemme olemassa?

Tuotamme tietoa asiakkaillemme päätöksenteon tueksi ja prosessien ja toiminnan kehittämiseksi kustannustehokkaasti. Toimintamme ydin koostuu yhteisestä suunnasta ja tavoitteesta toimia maapallon kestävyyden puolesta sekä intohimosta, halusta ja palosta löytää ratkaisuja, oppia ja kehittyä.

Asiakaslähtöisyys

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on asiakaslähtöisyys. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme korkeimmatkin vaatimukset. Panostamme palveluidemme korkeaan laatuun, asiakkaiden tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen sekä jatkuvaan kehitykseen. Asiakaslähtöisyys näkyy toiminnassamme myös aidossa kiinnostuksessa asiakasta kohtaan, joustavuudessa sekä kustannustehokkaissa palveluissa, jotka tuovat säästöä suoraan asiakkaalle.

Lue tehdyistä projekteistamme täältä.

    Tilaa uutiskirjeemme

    Voit tilata uutiskirjeemme täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uutiskirjeemme ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

    Uutiskirjelomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.