LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

LCA Consulting osaksi Etteplan Oyj:tä

LCA Consulting Oy:n osakkaat ovat myyneet omistuksensa Etteplan Oyj:lle. Yrityskaupan myötä LCA Consulting pystyy tavoittamaan laajemman joukon asiakkaita ja toteuttamaan entistä monipuolisempia projekteja.

”Yrityskauppa tuo meille paljon uusia yhteistyömahdollisuuksia – osana Etteplania voimme tavoittaa laajemman joukon asiakkaita ja toteuttaa entistä laajempia ja monipuolisempia projekteja. Näin myös meidän työn vaikuttavuus vihreän siirtymän edistämiseksi on aiempaa laajempi”, sanoo Antti Niskanen, LCA Consultingin toimitusjohtaja.

Luotsaamme jatkossakin asiakkaitamme toteuttamaan kestäviä ratkaisuja ja lisäämme asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoiminnan aiheuttamista ympäristövaikutuksista ja niiden hallinnasta. Tuttu henkilökuntamme jatkaa nykyisten kuin uusienkin yritys-, jätehuolto- ja kunta-asiakkaidemme palvelemista entiseen malliin ja palvelutarjontamme pysyy samana.

Yrityskaupalla Etteplan Oyj laajentaa merkittävästi kestävää kehitystä edistäviä palveluitaan. Nykyisellään Etteplanin palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Yhtiön asiakkaita ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset.

”LCA Consultingin kestävää kehitystä edistävä osaaminen on merkittävä lisä Etteplanin vastuullisuustarinaan ja palvelutarjoomaan. Kaupan tavoitteena on kiihdyttää kestävän kehityksen edistämiseen liittyvien palveluidemme kasvua. Yrityskaupan myötä pystymme auttamaan yrityksiä määrittämään oman toimintansa, tuotantonsa ja tuotteidensa elinkaaren hiilijalanjäljen. Konkreettisesti tämä lisää ja täydentää merkittävästi Etteplanin suunnittelupalveluiden ja suunnittelutyön mahdollisuuksia auttaa yrityksiä toteuttamaan vihreää siirtymää ja saavuttamaan vastuullisuustavoitteensa”, Juha Näkki, Etteplan Oyj:n toimitusjohtaja sanoo.

Suomessa Etteplanin palveluksessa on yli 2 000 eri alojen asiantuntijaa. Vuonna 2021 Etteplanin liikevaihto oli 300,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 3 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE. www.etteplan.com

Lisätietoja:

Antti Niskanen, Toimitusjohtaja, LCA Consulting Oy, puh. 040 762 8444
Juha Näkki, Toimitusjohtaja, Etteplan, puh. 010 307 2077
Riku Riikonen, Johtaja, Suunnitteluratkaisut, Etteplan puh 050 522 8255
Outi Torniainen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Etteplan, puh. 010 307 3302