LCA Consulting Oy

LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Lappeenrannan vuoden 2019 kasvihuonekaasupäästöt selvillä

LCA Consulting toteutti Lappeenrannan kaupungille vuoden 2019 kasvihuonekaasupäästölaskennan. Lue kaupungin tiedote tästä.

LCA Consulting on laskenut Lappeenrannan kaupungin päästöjä jo vuodesta 2014 lähtien.

Uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki Lappeenranta on valittu yhdeksi Euroopan vihreimmistä kaupungeista. European Green Leaf Award 2021 -voittajan intohimo on ongelmien ratkaiseminen. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitseva noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupunki on täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. www.lappeenranta.fi