LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Image Alt
Navigators of Sustainability

LCA Consulting

Korkeatasoista ympäristöalan asiantuntijuutta

Olemme vuonna 2013 perustettu korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme palveluita yrityksille, jätehuollolle, kaupungeille ja muulle julkiselle sektorille – asiakaslähtöisesti ja vahvaa asiantuntemusta hyödyntäen.

Toimintamme ytimessä on yhteinen tavoite: tuottaa asiakkaillemme olennaista tietoa päätöksenteon tueksi ja toiminnan kehittämiseksi rautaisella osaamisellamme. Samalla pyrimme kasvattamaan asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoiminnan aiheuttamista ympäristövaikutuksista ja niiden hallinnasta.

Panostamme asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Asiakaslähtöisyys ja joustavuus kulminoituu asiakassuhteissamme nopeana reagointina. Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti kiitosta vahvasta osaamisestamme. Olemme hyödyntäneet rautaista kokemustamme ja osaamistamme monilla toimialoilla ja lukuisissa projekteissa sekä luoneet tuntuvia positiivisia vaikutuksia asiakkaidemme liiketoimintaan.

Yhteyshenkilöt

Antti Niskanen

Toimitusjohtaja

Heli Kumpulainen

Projektipäällikkö

Esa Nummela

Jätehuollon projektipäällikkö

Emma Salminen

Projektipäällikkö

Joni Kemppi

Projektipäällikkö

Irma Häkkinen

Viestintä ja markkinointi
Haluaisitko liittyä osaksi huippuosaajatiimiä?

Liity joukkoomme

Työllistämme aloittelevia ja kokeneempia ympäristö ja elinkaarimallintamisen asiantuntijoita. Etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää uusia asiantuntijoita ja otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia.