LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Projektityöntekijä Lauri Pulkkinen pitää suurien ja haastavien kokonaisuuksien haltuun ottamisesta

Lauri Pulkkinen aloitti työt LCA Consultingilla vuonna 2020 kesätyön merkeissä. Kesätöiden tultua päätökseen, Pulkkinen jäi yritykseen töihin ensin opintojensa ohessa ja myöhemmin kokoaikaisena. Pulkkinen toimii tällä hetkellä projektityöntekijänä.

Pulkkisen työtehtäviin kuuluu asiakasprojektien käytännön töiden hoitaminen tiedon keräämisestä ja käsittelystä sekä käytännön mallintamisesta aina raportointiin ja tulosten käsittelyyn asti.

”Asiakaspalaverit tuovat päiviin mielenkiintoa ja vaihtelua. Työtehtävät ovat muuttuneet lyhyen urani aikana pienemmistä kokonaisuuksista suurempiin ja pidempiaikaisiin projekteihin”, Pulkkinen kertoo.

Pulkkisen vahvuuksia ovat monimutkaiset ja suuret LCA-mallit

Pulkkinen hallitsee monimutkaiset ja suuret LCA-mallit ja hän kertookin vahvuudekseen käytännön LCA-mallintamisen. ”Mielestäni parasta työssä on suurempien ja haastavampien kokonaisuuksien haltuun ottaminen.”

LCA Consultingilla parasta Pulkkisen mielestä on joustava ja itsenäinen työskentely sekä työyhteisö, jossa on alusta alkaen tuntenut itsensä tervetulleeksi.

”LCA Consultingilla on rento ja mukava ilmapiiri, jossa arvostetaan toistemme työtä”, Pulkkinen sanoo.

Vaeltaminen, kalastus ja luonnossa liikkuminen tärkeimpiä harrastuksia

Pulkkinen sanoo pitävänsä eniten harrastuksista, joissa pääsee itse määrittämään vapaasti omat reittinsä ja tahtinsa. Itselleen tärkeiksi harrastuksiksi Pulkkinen mainitsee vaeltamisen, kalastuksen ja luonnossa liikkumisen. ”Tänä talvena hittilajeiksi ovat muodostuneet talvikalastus ja hiihtäminen metsäsuksilla. Metsäsukset antavat vapauden liikkua ja päästä paikkoihin, joihin kesäkeleillä ei olisi mitään asiaa.”

Pulkkinen siteeraa lopuksi runoilija Aaro Hellaakoskea: ”Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki.”