LCA Consulting Oy

LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Projektityöntekijä Kaisa Kuusela pitää monimutkaisten kokonaisuuksien sisäistämisestä ja ongelmanratkaisusta

Kaisa Kuusela päätyi työskentelemään LCA Consultingille vuoden 2020 syksyllä pian ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi valmistumisensa jälkeen. Matka LCA Consultingilla sai alkunsa, kun yrityksen toimitusjohtaja huomasi Kuuselan vastajulkaistun diplomityön netissä, jonka aihe käsitteli yritykselle ajankohtaista aihetta.

Kuusela työskentelee LCA Consultingilla projektityöntekijänä ja hänen pääasiallisiin työtehtäviinsä kuuluvat elinkaarimallintamisen tietojen käsittely, laskenta sekä tulosten ja materiaalien koostaminen asiakkaalle. Kuusela toimii yrityksessä myös epävirallisena IT-tukihenkilönä.

”Vahvuuksiani ovat ongelmanratkaisukyky, perinpohjaisuus ja selkeys. Pidän monimutkaisten kokonaisuuksien sisäistämisestä sekä niiden yleistajuistamisesta siten, että kuulijalla herää aito mielenkiinto aiheeseen”, Kuusela kertoo.

Parasta työssä on kuulla asiakkaan tyytyväisyys

Kuuselan mielestä palkitsevinta työssä on kuulla asiakkaan tyytyväisyys projektin tuloksiin, olivat ne sitten odotetun mukaisia tai täysin yllättäviä.

”On hienoa nähdä kasvavaa mielenkiintoa ympäristöasioihin ja olla itse vaikuttamassa siihen. Myös monimutkaisen järjestelmän sisäistäminen ja onnistuneesti mallintaminen on palkitsevaa” Kuusela lisää.

Kuusela kertoo, että LCA Consultingilla parasta on hyvä porukka, joka tuntui tutulta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. ”Yrityksessä vallitsee keskinäinen arvostus ja valtakuilut loistavat poissaolollaan.”

Kamppailulajit, tietokonepelit ja ulkoilu työn vastapainona

Töiden jälkeen Kuusela rentoutuu parhaiten ulkoillen ja tietokoneen ääressä ystävien kanssa pelaillen. Kuuselan harrastuksiin kuuluvat myös kamppailulajit ja talvella avantouinti, joiden parissa pääsee irtautumaan täydellisesti kaikesta muusta.