LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Organisaation hiilijalanjälki

Organisaation hiilijalanjälki Rapala VMC Oyj:n uistin- ja Marttiini-puukkotuotannolle vuodelle 2020

Organisaation hiilijalanjälki laskettiin Rapala-uistin- ja Marttiini-puukkotuotannolle. Laskenta toteutettiin noudattaen GHG-protokollan standardeja.

Rapalan tavoitteena on kehittää omaa toimintaansa kestävämpään suuntaan ja vähemmän ilmastoa kuormittavaksi. Laskennan tulokset auttavat tunnistamaan merkittävimmät hiilijalanjälkeen vaikuttavat tekijät ja tukevat kestävämmän liiketoiminnan kehittämistä. Rapala aikoo ottaa hiilijalanjäljen myös vuosittain seurattavaksi avainluvuksi. Myös Marttiinilla seurataan tulevaisuudessa hiilijalanjälkeä säännöllisesti.

Marttiinilla on myös omat vastuullisuussivut, josta pääsee lukemaan lisää vastuullisuustoimista.

LCA Consulting on laskenut Rapalan organisaation hiilijalanjäljen aiemmin vuosille 2015 ja 2019. Lue lisää: https://lca-consulting.fi/organisaation-hiilijalanjalki-vuosille-2015-ja-2019-rapala-uistin-ja-marttiini-puukkotuotannolle/

Tutustu organisaation hiilijalanjälkilaskentapalveluumme täältä.