LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Lassi Leinonen aloitti LCA Consultingilla uutena työntekijänä

Diplomi-insinööri Lassi Leinonen aloitti 1.4.2022 työt LCA Consultingilla projektityöntekijänä.  

Ennen LCA Consultingille tuloa Leinonen on työskennellyt muun muassa Neste Oyj:n öljynjalostamoilla päästökaupan ja energiatuotannon prosessien parissa ja Lounais-Suomen Jätehuollossa ilmastohankkeiden tutkimus- ja kehitystoiminnan projektisuunnittelijana. Nesteellä Leinonen toimi hetken myös LVI-mestarina kunnossapidossa sekä ympäristöasiantuntijana vastuualueenaan kaasumaiset päästöt.  

”Olen toiminut aiemmin energia- ja kemianteollisuuden asiantuntijatehtävissä muun muassa päästökaupan piirissä sekä jätehuollon tutkimus- ja kehitystehtävissä. Tunnen monipuolisesti energiantuotannon prosesseja ja arvoketjuja”, Leinonen kertoo. 

LCA Consulting tuttu opiskeluajoilta 

LCA Consultingilla Leinonen haluaa kartuttaa ymmärrystä ympäristö- ja ilmastoystävällisistä yhteiskunnallisista ratkaisuista. 

”Odotan innolla pääseväni pitkästä aikaa kunnolla laskemaan ja mallintamaan. LCA Consulting on minulle tuttu jo opiskeluaikana tehdyn projektin kautta ja yritys tuntui kehittyvältä ja asiantuntevalta. Erityisesti vankka asiantuntemus ja osaaminen ovat mielestäni vahvistuneet”, Leinonen sanoo.