LCA Consulting Oy

LCA Consulting tarjoaa korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita yrityksille, jätehuollolle, kunnille ja julkiselle sektorille. Hyödynnämme palveluissamme laajaa ympäristö- ja jätehuolto-osaamistamme asiakaslähtöisesti.

Yhteystiedot

Haemme elinkaariarvioinnin asiantuntijaa!

Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi elinkaariarvioinnin huippuasiantuntijana? Haluatko osaksi osaavaa ja kokenutta elinkaariarvioinnin asiantuntijajoukkoamme? Omaatko jo aiempaa kokemusta elinkaariarvioinnista ja hiilijalanjälkilaskennoista?

Haemme elinkaariarvioinnin asiantuntijaa osaksi rautaista tiimiämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kasvaa asiantuntijaksi elinkaariarvioinnin ytimessä sekä työtehtäviä monipuolisten elinkaariarvioinnin asiantuntijatehtävien parissa.

Odotamme sinulta:

  • vähintään DI-tutkintoa ympäristö- tai energiatekniikan alalta tai vastaavaa koulutusta
  • vähintään 1-3 vuoden työkokemusta elinkaariarvioinnista sekä hiilijalanjälkilaskennasta ja hyvää elinkaariarviointistandardien sekä elinkaariarvioinnin mallinnusohjelman (GaBi, SimaPro tms.) hallintaa
  • itseohjautuvaa työotetta ja luontevaa työskentelyä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • asiakas- ja palvelulähtöistä työotetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi elinkaariarvioinnin huippuasiantuntijaksi osaavassa ja kokeneessa LCA-tiimissä, joka on yksi Suomen suurimmista
  • monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä aivan elinkaariarvioinnin ytimessä
  • paikan iloisessa, ketterässä ja energisessä tiimissä, joka tekee maailmaa aidosti muuttavaa työtä
  • joustavat työskentelymahdollisuudet

LCA Consulting yrityksenä:

LCA Consulting Oy on vuonna 2013 perustettu korkeatasoisia elinkaariarvioinnin asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme palveluita yrityksille, jätehuollolle, kaupungeille ja muulle julkiselle sektorille – asiakaslähtöisesti ja vahvaa asiantuntemusta hyödyntäen.

Toimintamme ytimessä on yhteinen tavoite: tuottaa asiakkaillemme olennaista tietoa päätöksenteon tueksi ja toiminnan kehittämiseksi rautaisella osaamisellamme. Samalla pyrimme kasvattamaan asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoiminnan aiheuttamista ympäristövaikutuksista ja niiden hallinnasta.

Lue lisää yrityksestämme täältä: https://lca-consulting.fi/yritys/

Hae viimeistään: 17.9.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen:

[email protected]

Lisätietoja antaa: toimitusjohtaja Antti Niskanen +358 40 762 8444, [email protected]