Greenreality Network

Greenreality Network on energia ja ympäristöalan verkosto, joka toimii Etelä-Karjalassa, luoden sekä jäsenilleen että alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Verkostoon kuuluu alueella toimivien energia- ja ympäristöalan yritysten lisäksi alueen kuntia sekä tutkimus- ja koulutuslaitoksia.
 
LCA Consulting on ollut Greeanreality Network-jäsen (ent. Green Energy Showroom, GES-verkosto) vuodesta 2014 lähtien ja toimii aktiivisena verkoston jäsenenä. Verkoston jäsenyyden kautta LCA Cosnsulting on lisännyt omaa yritys näkyvyyttä ja toteuttanut yhteistyötä verkoston muiden jäsenten kanssa.
 

Mikä on Greenreality Network?

 
Greenreality Network lisää yritysten verkostoitumista ja toimintaympäristön kehittämistä. Yritykset toimivat yhteistyössä muun muassa osallistumalla yhdessä messuille, markkinoiden osaamistaan ja tarjoten yhdessä palveluitaan hankkeisiin sekä luoden uutta liiketoimintaa alueelle.
 
Lappeenrannan kaupungin yritys- ja elinkeinopalveluista vastaava Wirma toimii verkoston koordinaattorina. Tutustu Greeanreality Network-sivustoon ja lue lisää tästä.
 
Tutustu myös LCA Consulting Oy:n esittelysivustoon tästä.
 
 
 
Greenreality Network